Curatatorie Chimica

Hainele delicate necesita o procedura speciala si o curatare mai atenta, iar prin curatarea chimica pana si cea mai sensibila haina din garderoba ta este in siguranta!

Exista o gama variata de articole care au specificatii exacte si nu pot fi curatate printr-o simpla spalare. Pentru a evita neplaceri in privinta unor haine preferate, curatarea chimica este solutia pentru a hainele tale, dar in acelasi timp sa putem proteja tesatura, textura materialului si tinuta acesteia.

Spalatorie Textile

Iti preluam hainele, le sortam, spalam, uscam, le calcam astfel incat sa fie impecabile si ti le aducem inapoi gata pentru purtat!

Cand intervin serviciile noastre profesionale te putem asigura ca hainele tale sunt ingrijite corespunzator, datorita experientei noastre in domeniu si a personalului calificat care trateaza fiecare haina in functie de specificatii pentru rezultate cat mai optime.

Piele si Blana

Gecile din piele sau manusile iti pot crea impresia ca sunt complicat sau dificil de curatat, dar cu solutiile noastre si tehnologia inovativa poti purta oricand geaca preferata din piele sau blana!

Indiferent daca sunt haine sau accesorii, acestea pot fi curatate eficient prin metode speciale astfel incat pielea sa isi pastreze proprietarile si tinuta in timp ce este purtata. Se pot curata haine din piele naturala sau ecologica, accesorii, blanuri sau accesorii de blana naturala sau artificiala.

Plaseaza o comanda rapida acum

PLASEAZA COMANDA

Rochii de Mireasa

Ne ocupam noi de grija rochiei intr-o zi atat de importanta, incat tu sa te bucuri de fiecare moment!

Marele eveniment trebuie sa fie bine organizat din toate punctele de vedere, iar curatarea rochiei de mireasa trebuie sa fie realizata prin metode specifice, incat sa arate impecabil atat inainte, cat si dupa. Asadar, fiecare mireasa trebuie sa se distreze in ziua cea mare fara sa aibe grija petelor sau murdariei, intrucat noi avem solutii speciale si metode eficiente cu care le tratam, incat garantam ca vei straluci mereu in rochia ta.

Pilote si Perne

Somnul este unul dintre cei mai importanti factori care ajuta corpul sa functioneze optim si sa dea randamentul necesar pe timpul zilei.

Pentru un somn odihnitor ai nevoie de perne si pilote curate, iar ca acest sa se intample trebuie sa fie curatate si igienizate periodic, indepartand orice urma de praf. Pernele si pilotele vor fi mai voluminoase, mai confortabile si mai moi, eliberand prospetime si curatenie.

Perdele si Draperii

Indiferent de tipul de material al perdelei sau draperiei, aceastea necesita periodic o curatare atenta.

Chiar daca este momentul curateniei de primavara sau doar iti doresti o reimprospatare a camerei, noi ti le putem prelua de la domiciliu, le curatam, le calcam cu grija si ti le livram gata de pus inapoi.

Plaseaza o comanda rapida acum

PLASEAZA COMANDA

SFATURI UTILE

  • Nu trata acasa petele cu solutii din comert deoarece pata se poate infiltra mai profund in tesatura si ne va fii greu sau chiar imposibil sa o mai scoatem.

SFAT: Vino cu haina direct la curatat pentru a fi mai eficient

  • Daca nu ai o comanda minima si totusi vrei sa plasezi comanda, poti plasa o comanda comuna pentru tine si alte persoane.

SFAT: Discuta cu colegii de birou pentru a plasa o comanda impreuna.

  • In situatia in care nu sti daca articolele au nevoie de o spalare sau o curatare chimica ne puteti contacta telefonic sau pe email pentru a clarifica impreuna.

SFAT: Cateva exemple de haine care trebuie curatare chimic : articolele din matase, articolele din piele, articolele din blana, paltoanele si bluzele de lana, costumele etc.

  • Daca doresti sa cureti perdele sau draperii, plaseaza o comanda online sau telefonic si trimite-le la curatat fara agatatorile pentru sina.

SFAT: Indeparteaza agatatorile perdelei sau draperiei deoarece in caz contrar, acestea se pot agata la curatare, lucru care poate fi evitat.

  • Nu sti cum sa plasezi comanda? Acum e foarte simplu! Contacteaza-ne plasand o comanda pe site sau telefonic, noi venim sa ridicam toate articolele pe care doresti sa le cureti si ti le livram inapoi perfecte pentru purtat.

SFAT: Trimite mai multe articole la curatat intr-o singura comanda pentru a fi sigur ca exista comanda minima implinita.

  • Poti plasa comanda online sau telefonic in functie de preferintele tale. Daca preferi varianta online, ne poti trimite un email la adresa comenzi@ecoalda.ro sau poti plasa o comanda prin intermediul platformei online de pe site.
  • Termenul aproximativ de livrare este de 2 zile lucratoare, iar daca un articol necesita o a doua tratare a petelor te anuntam si stabilim un termen cand il putem livra.

SFAT: Imparte garderoba de birou si ne trimiti o parte din garderoba ta la curatat.

  • Daca va intereseaza serviciile de spalatorie industriala pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, spa-uri, centre medicale sau alte firme care necesita serviciile noastre ne puteti contacta telefonic sau pe email pentru solicitare unei oferte de pret.
  • Te gandesti daca trebuie sa iti sortezi hainele inainte sa le trimiti la curatat? Nu trebuie sa te obosesti! Pur si simplu pregateste hainele pe care vrei sa le cureti si noi ne ocupam de preluare, se sortare si curatare si ti le livram inapoi perfecte pentru purtat.

Vrei sa discutam?

Ne face mare placere sa te ajutam!

Contacteaza-ne