DE CE NOI?

Suntem o spalatorie de textile cu o vasta experienta de peste 25 ani in domeniu, cu un personal calificat intr-o continua modernizare, acoperim zone precum Bucuresti, Brasov, Valea Prahovei si imprejurimi. Ne place sa fim la curent cu noile tehnologii in materie de utilaje si ne perfectionam in fiecare zi metodele de curatare, astfel incat experienta ta la noi sa fie cat mai eficienta, realizand investitii constante si folosind utilaje de top marca Kannegiesser, Lapauw si IPSO.

Suntem prima spalatorie din Romania care a introdus in procesul de finisare cel mai mare calandru automatizat, cu o capacitate de calcare de 870 kg/ora. De asemenea, toate procedeele respecta regulile si reglementarile in vigoare, dar si protectia mediului prin minimizarea poluarii prin orice mijloace.

HOTELURI/PENSIUNI

Aspectul camerelor in care sunt cazati oamenii au un impact major asupra acestora, iar lenjeriile de pat si fetele de masa trebuie sa fie impecabile, mereu calcate corespuzator astfel incat clientii sa ramana cu un feedback excelent si hotelul sa isi pastreze serviciile calitative.

Pentru o colaborare se va discuta o oferta personalizata in functie de nevoile hotelului sau a pensiunii, incat sa ajungem la un consens satisfacator pentru ambele parti. De asemenea, noi suntem deschisi la sugestii, suntem flexibili si calitatea este principalul nostru obiectiv.

RESTAURANTE

Domeniul culinar este foarte creativ, frumos, dar si modul cum este servita mancarea conteaza. Noi te putem scapa de grija petelor, intrucat ne ocupam corespunzator de fetele de masa sa arate perfect pentru cina.

De asemenea, ne putem ocupa si de imbracamintile de scaune si accesori i pentru evenimente, astfel incat ziua evenimentului sa fie perfecta in ceea ce priveste aspectul. Pentru o oferta personalizata vom discuta toate detaliile si vom gasi o solutie pentru orice problema, fiind flexibili in tot ceea ce priveste nevoile restaurantului.

SPA

In categoria spa-urilor si a piscinelor este nevoie de o atentie sporita la igienizarea prosoapelor pe care clientii le folosesc, dar si a prosoapelor unde se realizaza diferite tipuri de masaj, astfel incat clientii sa isi formeze o incredere deplina in locul unde isi petrec o duminica relaxanta.

De asemenea, modul prin care centrul de spa acorda o atentie sporita aspectului si a igienizarii prosoapelor va conta enorm pentru clienti. Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati, iar pentru orice nelamurire si problema gasim mereu o solutie.

Vrei sa discutam?

Ne face mare placere sa te ajutam!

Contacteaza-ne