SCURTA PREZENTARE ECOALDA

PESTE 25 ANI DE ACTIVITATE

Suntem curatatoria in mainile careia iti poti lasa fara griji articolele! EcoAlda are o experienta de peste 25 de ani in ceea ce priveste serviciile de spalatorie industriala si curatatorie, iar in ultimii 10 ani am castigat increderea numeroselor companii din domeniul hotelier, medical si restaurante prin mentinerea standardelor de calitate la cel mai inalt nivel.

ACTIVI IN 2 JUDETE

Prin multa dedicare si pasiune, am ajuns furnizorul principal al institutiilor si societatilor comerciale de pe toata Valea Prahovei, Brasov si imprejurimi, atat pentru hoteluri , restaurante, unitati sanitare, cat si pentru unitati militare, iar incepand cu 2015 am extins aria de activitate si in Bucuresti.

CAPACITATE MARE DE CALCARE

Investim si ne modernizam constant folosind utilaje marca Kannegiesser, Lapauw si IPSO si suntem spalatoria care a introdus in procesul de curatare un  calandru automatizat, cu o capacitate de calcare de 870 kg/ora. De asemenea, toate procedeele respecta regulile si reglementarile in vigoare, dar si protectia mediului prin minimizarea poluarii prin orice mijloace.

Vrei sa discutam?

Ne face mare placere sa te ajutam!

Contacteaza-ne